Bylo nebylo ve Vizovicích

Bylo nebylo a co nebylo, třeba ještě bude.

Loňský rok byl specifický ve všech směrech. Možná, že je to otřepané klišé, které už nechceme slyšet. Ale média a internet nám nedávají příliš na výběr. I my přispějeme svou troškou do mlýna. Nebudeme se však ohlížet za tím, co se nestalo, ale raději nahlédneme tak zlehka do budoucnosti a ukážeme si, co by se možná mohlo uskutečnit letos, když už to v té podivné "dvacítce" nevyšlo.

Na programu roku 2020 toho nebylo málo. V plánu bylo například zopakovat dětské prohlídky s filmovou tématikou Jak (ne)natočit pohádku, stejně jako jednu z nejoblíbenějších akcí sezóny - noční prohlídky. Fakt, že ani k jednomu nedošlo, nám drásalo nervy, protože kde jinde se vyřádit a vydat ze sebe to nejlepší, než právě v trhlých prohlídkách a děsivých představeních. A proto uděláme všechno, abychom tyto dva tituly letos uvedli. A to v téměř tradičních termínech - dětské prohlídky v první polovině června, noční prohlídky by jako obvykle vítaly závan podzimu uprostřed září. Pokud půjde vše dobře, objeví se v repertoáru zámeckých akcí také dva venkovní koncerty, a to v červnu a červenci. Jednou z mála akcí, která se nám v loňské sezóně povedla uskutečnit, byl piknikový den, který bychom začátkem léta ještě rádi zopakovali, protože pobyt na čerstvém vzduchu přece ještě nikoho nezabil. Dokonce se pomalu začínají formovat i letošní výstavy, včetně oblíbené vánoční. 

Jednoduše pokud půjde všechno dobře, bude letos rozhodně o zábavu postaráno. A doufáme, že i vy si v našem nabitém programu sezóny 2021 najdete to svoje.